tisdag 10 maj 2011

Moral vs. religon, Steven Weinberg hade rätt.

Enligt wikileak är människosexhandeln med barn vitt utbredd i Saudiarabien. Flickor mellan 5-12 år köps som sexslavar från bl.a. från Jemen och Mauretanien för runt 140.000kr. Man lyckas utnyttja en lucka i den saudiska lagen som förbjuder utomäktenskapliga förbindelser genom att kortvarigt gifta sig med flickorna tills de blir könsmogna för då åker de ut till ett liv i fortsatt prostitution.
Den saudiska pedofilin som satts i system är en direkt konsekvens av profeten Muhammed. Muhammed den oförbätterliga människan vars exempel skall följas av alla muslimer. Det är bl.a. därför som muslimer inte äter fläsk, föraktar hundar och inte rakar sig. Det är också därför saudiska män satt i system att knulla små flickor.
När den stackars flickan Aisha bara var 6 år gammal togs hon som profetens andra eller tredje fru. Den exakta siffran är mindre viktig, de skulle i alla fall snart bli 14 fruar.
Ni som förfasas över Aishas unga ålder kan andas ut, han väntade nämligen tills hon var nio innan han "fullbordade" äktenskapet. Så för den som moraliskt vill rättfärdiga pedofili behöver bara gå till Islams haditer.


Pedofili är ett globalt problem och finns i alla delar av världen. Men i väst är det en försumbar liten minoritet och allmänt ses sexuella handlingar mot barn som det värsta av brott. Även bland de mest kriminella grupperna ses pedofiler som avskum, ingen pedofil går säker på någon anstalt.
Genom profetens Muhammed gärningar har Islam tydligen lyckats förgifta en hel nation av män vilket får mig att tänka på Steven Weinbergs fantastiska citat:

"Left to themselfs, good men would do good things and evil men would do evil things. But to make a good man do evil things it takes religion."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar