tisdag 10 maj 2011

Moral vs. religion round 2. Bojkotta myrorna.Men självklart är det inte bara Islam som förpestar sin omgivning med moralisk degenerering. De fromma frälsningssoldaterna du ger pengar till genom att handla på myrorna stödjer inte bara idéologiskt men även ekonomiskt sina systerorganisationer i Afrika som aktivt stödjer illegaliseringen av homosexualitet som TV4s "Kalla fakta" visade i sitt reportage nedan. Ett av årens mest pinsamma ögonblick kommer i slutet då överste kokon försöker slingra sig och slippa svara på om huruvida homosexuella är välkomna i deras organisation.

Klicka här för att komma till Kalla fakta.

Men att bögar och flator inte få bli aktiva medlemmar i frälsningsarmén kan te sig försumbar i jämförelse med vad de arbetar för i centralafrikan. I Malawi stödde de, jämlikhetens namn, ett utökande av lagen mot homosexuella så att den även skall innefatta kvinnor. Alla skall ha samma chans att bli dömd till 14 års fängelse för att man blir kär i fel person.
I Uganda är situationen ännu om möjligt värre. På onsdag kan en lag bli godkänd i Uganda som skulle innebära att homosexuella riskerar att dömas till döden, allt enligt guds lag som implementerats i jordlig lag.
Ni kan protestera mot den genom att signera den här petitionen.

Martin Semba är en av de som drivit igenom lagförslaget. Martin dock verkar vara lite för intresserad av bajssex för sitt eget bästa. Ibland önskar man att det fanns ett helvete för sådana människor som honom, vart är Navy seal team six när man behöver dem?

1 kommentar:

  1. Fyfan, såg reportaget om Frälsningarmén.Visste att det var något fuffens med den organisationen men att de var så här ruttna, de vissta jag inte.

    SvaraRadera