söndag 22 maj 2011

Kan vi släppa det här med himmelen nu? NEJ, ge mig mina zombies!!!


Kl är 09.30 den 22/5 och jag har överlevt både "Everybody draw muhammed day" och Armageddon. Min besvikelse över att ha blivit bestulen på en zombieapokalyps är enorm.
Tyvärr är alla kristna är kvar på jorden precis som vanligt, alla utom en. Den enda som försvann var Harold Camping, mannen som gjort förutsägelsen om Jesu återkomst. Hade det inte varit för att inga basuner har ljudit över världen skulle man kunnat tro att han ensam var den ende som var rättrogen nog att upptas till himmelen. Fast chansen att han tyvärr likt många andra besvikna domedagsledare slutade sitt liv på fel sida ett hagelgevär är nog bra mycket större.
Det verkar råda en allmän konsensus att Harold Camping var en galning men skall man hård dra det är hans tro inte galnare än någon annans. Han var i alla fall modig nog att försöka konkret överföra sin tro i verkliga skeenden och som i alla fall då det har prövats så gick det åt helvete med det.
Nej, det är nog precis som en av världens mest klipska och intelligenta människor Stephen Hawking sa på frågan om sin egen död: "Det finns ingen himmel eller liv efter detta. Det är sagor gjorda av människor som är rädda för mörkret."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar