måndag 18 juli 2011

Ted Haggard, how to pray the gay away… or maybe not.

Jag vet att det här inte är så fasligt aktuellt men jag missar aldrig chansen att sparka en extra spark i magen på en religiös hycklare som redan ligger.
Möt Ted Haggard, en man som fram till 2006 var pastor vid New life Church i Colorado Springs med. Under sin storhetstid hade telefonkonferens med George W Bush varje vecka, var en stark anhängare av Kreationismen (precis som den uppenbart gravt förvirrade bloggaren Underbara Clara) och tog varje chans han kunde att döma homosexuella. Här ser du honom med Richard Dawkins:


Till min stora glädje åkte lille Ted fast för att ha betalat den manlig eskorten Mike Jones inte bara för sexuella tjänster utan även för… Metanfetamin. Ye old crystal-meth, den billigaste, smutsigaste och farligaste av droger.
Jag har sagt det förut vad gäller hans motsvarighet i Uganda, Martin Semba; Det finns något skumt i varje människa som fördömer andra människors personliga och privata preferenser så starkt. Och på samma sätt som jag är övertygad om att Martin Semba äter lika mycket bajs som kommer ut ur hans mun så var det inte enormt överraskande att Ted Haggard gillade manlig närhet.

Om det är någon som påstår att skadeglädjen INTE är den enda sanna glädjen så utmanar jag er att se följande klipp i följd utan att dra på smilbandet. I know what you did last night… ☺Men likt faith-healer skojjaren Peter Popoff är han nu tillbaka. Bögeriet har han lämnat bakom sig och han är redo att döma andra människor igen.Skål och tack!

1 kommentar:

  1. Han är ju inte speciellt trovärdig (hehe) när han säger att han köpt crystal meth och sen kastat det, för att sen säga att han aldrig någonsin tagit skiten. Haha.

    Skrämmande människa. Speciellt då han haft så nära kontakt med Bush. Säger mer om Bush förvisso.

    Såg en dokumentär där Haggard nämndes. Minns inte i hur stor utsträckning han var med men den heter Jesus Camp i alla fall. Handlar om just evangelium-kristna barn (nog knappast frivilligt) skickas på läger för att delta i roliga aktiviteter. Rekommenderas.

    SvaraRadera