torsdag 10 maj 2012

Ännu en Brevikare från fel sida.

CIA och den Saudiske säkerhetstjänsten avslöja nyligen ännu ett långtgående försök att spränga ett passagerarplan. Om det hade lyckats hade ett hundratals kroppar signat ned från skyn ner i Atlanten.
Detta är ett i raden av försök att sprida skräck genom att döda så många människor som möjligt för dess enda brott att de har fel religion och/eller är födda i en av gärningsmännens ögon fel del av världen.Människorna som satt dessa attacker i system är inte psykiskt sjuka utan lider av en fanatisk syn på världen direkt sprungen ur Koranen.
Vad som är intressant är att när en psykiskt sjuk individ säger sig företräda en utdöd riddarorden och dödar 77 människor slängdes och slängs fortfarande anklagelser och skuldbeläggande mot alla som anses ideologiskt ligga i närheten av gärningsmannen.
Men var är Åsa Linderborg, Jan Guillou och resten av mobben nu när friska människor gång på gång med en främlingsfientlig ideologi försöker döda betydligt fler människor än Breivik gjorde?

Vilka har det ideologiska ansvaret och vilka delar deras ideologi?
Kom inte och säg att det råder någon islamfientlig rapportering i de svenska medierna för det är precis tvärt om.

Hitintills i maj enbart har det av extrema islamistiska organisationer mördats 227 människor runt om i världen, var har ni läst om dessa dödade individer?
Här kan ni t.ex. läsa om den senaste i raden av massakrer i Nigeria.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar