lördag 19 maj 2012

Bakom blöjan, Islam.

Ja, i klippet nedan ser ni hur de muslimska företrädarna fortsätter att bete sig som 5-åringar.
Med högljutt nedlåtande babblande försöker de överösta och göra allt för att slippa svara på kvinnornas frågor och argument.


Kokar man ned virrvarret av försök att blanda bort korten så är kontentan av vad de säger väldigt enkel.

* Sharia tillåter att en man har fyra fruar. Men så länge de är i minoritet tycker de att man skall följa de svenska lagen.

* Att säga att män och kvinnor är lika viktiga men har olika roller är att säga att män och kvinnor INTE är jämlika. Det är essensen av ojämlikhet.

* Dessa vuxna mäns barnsliga beteende tyder på hur de har blivit fostrade in i en kultur där män pratar och kvinnor håller tyst.


Mycket enkelt, det finns en tydligt konflikt mellan det svenska samhällets och den moderata Islams syn på människans fri- och rättigheter. Den här konflikten bör vi ta nu innan den tas över av extremister på båda håll. Det är en idékonflikt som måste tas och den bör börjas med att den svenska staten stryper alla utbetalningar till muslimska organisationer som inte aktivt och öppet frånsäger sig allt i Koranen som inte överensstämmer med samhällets syn på jämlikhet mellan olika folk, man/kvinnor och homosexuella.

Det skulle t.ex. innebära att allt stöd till den muslimska friskolan Römosseskolan dras in med omedelbar verkan.
Skolans (som bland annat separerade tjejer som hade mens från resten av eleverna) före detta rektor Abdirizak Waberi är moderat riksdagsman. Han sitter alltså i landets högsta politiska organ.
Det här mina vänner är Sverige 2012.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar