måndag 30 januari 2012

Världens sämsta argument strikes again.... och igen av sveriges jägarkår.

En stolt jägare visar stolt upp ett inte lika stolt men fullt så död älg.
Jag har ett tips om ett argument som inte kan överbevisas eller besegras, som gör dig till en argumentationens motsvarighet till Hulk Hogan. Håll i er för här kommer ett argument så slagkraftigt att inte ens Åsa Lindeborgs guilty by association-argumentation ens naggar det i kanten.

Den hela gralen bland argument låter: "Det är en tidsfråga".Det kan användas för vad som helst, i vilket syfte som helst och när som helst.


* Vi måste konvertera hela världen till kristendom för det är en fråga om tid när Jesus kommer återvända till jorden.

* Vi måste förändra den förda politiken för det är en fråga om tid tills den för oss över ruinens brant.

* Björklöven kommer vinna SM-guld igen, det är en fråga om tid.

* Om vi inte kraftigt decimerar rovdjurstammen kommer människor skadas och dödas av björn eller varg, det är bara en tidsfråga.


Det är ett argument som inte nödvändigtvis behöver bli rätt men det har aldrig fel. Det existerar nämligen ingen bortre gräns för argumentet och genom att ge något en oändlig blir i princip allt är möjligt.

Ja, människor kommer råka illa ut i alla möjliga världar och i alla möjliga miljöer men att skylla en tragisk olycka på björnen när en man går ut med en hund dresserad att hetsa andra djur för att mannen skall kunna pricka det på betryggande avstånd med sitt gevär känns inte som något helt oväntat.
Jag skulle nästan vilja dra det så långt som att skylla incidenten på att det existerar för många skjutglada män ute i skogen, inte för många björnar.När vi ändå är inne på världens bästa argument så skall jag göra ett försök:
Jag tycker vi skall förbjuda jakt för att det är bara en tidsfråga innan någon människa blir skjuten av misstag av någon närstående vilket kommer orsaka enormt lidande hos bådas familjer.
Sikta rätt med bössan brosan!
Låt oss se hur många månader det hinner gå innan jag får rätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar