fredag 23 september 2011

Galenskapen fortsätter - Kurdo Baksi, hjärnsläpp eller bara dum i huvudet?.

Ett kort inlägg. När det nu tycks tyda på att SÄPO gjort ett utmärkt underrättelsearbete och lyckats förhindra ett mordförsök på konstnären Lars Vilks så kommenterar samhällsdebattören Kurdo Baksi arresteringen på sin twitter på följande sätt:

"Lars Vilks och SÄPO-gubbar är nu Sveriges lyckligaste gubbar! SÄPO behöver mera pengar mot ’islamisk terrorism’ och Villks behöver mer pr!"

Detta hjärnsläpp och kallhamrade hjärtlösa inlägg re-twittrades av den ständigt gläfsande och proklamerande av Jesu "kärleksbudskap"; Helle Klein.
Idiot 1 och idiot 2 eller är det idiot 2 och idiot 1, har svårt att bestämma mig.

Gör SÄPO fel får de skit, gör de rätt får de skit. Människor som behandlas på samma sätt slutar bry sig, hoppas inte SÄPO gör det för de behövs ju uppenbarligen.

Som en liten bonus kan jag bjuda på ett annat citat från herr Baksi:
"Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn."

Detta angående att Muhammed gifte sig med sin favoritfru Aisha när hon var 6 år gammal men väntade till hon var 9 innan han "fullbordade" äktenskapet. Tydligen är pedofili en fråga om kulturell kontext för Kurdo.

Om du som läser inte förstår hur moraliskt förkastliga dessa kommentarer är så lås in dig i ett madrasserat rum.

1 kommentar: