fredag 10 augusti 2012

Ryssland - Sverige 1-0

Ryssland må vara styrt av en megalomansk judomästare som drömmer om svunna tiders storhet till den grad att det svenska försvaret mer och mer börjat snegla mot öster. Men i ett hänseende verkar ändå den ryska björnen vara bättre än den svenska tigern; att ta hand om barn som hamnat i klorna på skogstokiga religiösa hattifnattar.

Till slut fick alltså myndigheterna nog och sprängde den muslimska sekten Faizarakhmanister och räddade därmed 27 barn från en tyrannisk ledare som tvingat dem leva under jord i 10 år, varav vissa aldrig hade sett sol-ljus.
Annat ljud i skällan är det i Sverige.
Efter flera anmälningar om vanvård åtalades två präster och föräldrarna till en 14-årig flicka i Borås. Föräldrarna var medlemmar i den kristen sekten "The river" med rötter i Kongo som flera gånger tidigare varit föremål för utredning kring påstådda övergrepp mot barn genom olika former av djävulsutdrivning.

Föräldrarna ansåg att flickan var besatt av demoner och tog henne därför till Malmö där prästen Rita Richmore och Abiodun-Ola Oluayo enligt åklagare Daniel Larsson utsatte de henne för;

"Man brände henne med en glödgad kniv. hon skulle fasta och fick inte tillräckligt med mat och vatten. Hon hade ingen frihet utan levde som i fångenskap med uppställda regler om att inte röra syskon för att smitta dem. Dessutom rakades håret av, i tron att onda krafter då skulle försvinna."

Inte mycket att snacka om kan man tänka. Pang bom! In med föräldrarna på kåken och sätt dem på första planet tillbaka till Kongo när de kommer ut. Men tingsrätten friar:

- Mukgigi Byankuba, född 1974, styvmamma

- Etumba Kassi, född 1978, pappa
- Pastor Abiodun-ola Oluaya, född 1972
- Pastor Rita Richmore åtalades också men ska ha lämnat Sverige och inte kunnat delges utredningen. 

Tingsrätten resonerar som följer:
“Det kan också erinras om att utövandet av olika former av andeutdrivning eller exorcism inte torde vara sällsynt varken inom frikyrkorörelsen i Sverige eller inom den katolska kyrkan internationellt.”

Föräldrarna äger sina barn och i skydd av religionsfriheten går det i princip att tortera och lura i dem vad som helst.

Ryssland - Sverige; 1-0

4 kommentarer:

 1. Hej! Följer din blogg med intresse sedan ett tag. Har du slutat skriva eller tagit en (välförtjänt) paus? :)

  SvaraRadera
 2. Hej Anton.
  Fått barn och har 1000 andra projekt, men som den gamla australiensaren sa; Jag kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Du har säkerligen sett den här, men jag kunde inte undvika att tänka på din blogg när jag såg den: http://www.svt.se/kultur/hon-anmalde-svt-s-julkalender-for-ockultism

  SvaraRadera